Afbeelding van een serverruimte

Wist u dat...

73% van de voltooide projecten ook door Redfish Webservices gehost wordt

Domeincheck

Controleer de beschikbaarheid van uw domein

Domein.xyz
 

Website maritiem schilder Robert Murk 'te water'


Na een tijd van grondige voorbereidingen is de website van maritiem kunstschilder Robert E. Murk live gegaan. Robert E. Murk is een bekende naam in de maritieme wereld en bij zijn collega's. Zijn opdrachtgevers zijn te vinden onder de bemanningen van bekende rederijen zoals de Holland-Amerika Lijn, de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd en de Rotterdamse en Amsterdamse havenbedrijven, de Marine, Visserij, het Rotterdam Hilton, het Directoraat Scheepvaart, Maritieme Zaken en vele anderen zowel in het binnen als in het buitenland.

De aquarellen en olieverven van Robert Murk tonen werelds grootste zeilschepen (Tall Ships), havengezichten van voormalige Zuiderzeehavens, de Rotterdamse haven en de schepen van de Holland-Amerika lijn. Veel van deze werken zijn te bekijken via het foto album op de website.

Neem een kijkje op de website www.marineart.nl en waan je aanboord van deze historische schepen.

Enthousiast geworden van één van zijn werken? Diverse werken zijn nog te koop of verkrijgbaar als litho, kaart of verzameld op een verjaardagskalender. Of kijk in de agenda om te zien waar zijn werken geëxposeerd bezichtigd kunnen worden.


Ga terug naar de overzichtspagina