Afbeelding van een serverruimte

Wist u dat...

73% van de voltooide projecten ook door Redfish Webservices gehost wordt

Domeincheck

Controleer de beschikbaarheid van uw domein

Domein.xyz
 

Websites


Een website levert voor velen een eerste indruk van uw bedrijf of vereniging. Een juiste presentatie op internet is dan ook erg belangrijk.

Ontwerp
Een belangrijke eis aan het ontwerp van een website is de uitstraling die het biedt, welke overeenkomt met de eventueel aanwezige huisstijl; alle folders, visite kaartjes en briefpapier. Heeft u geen huisstijl? Dan kan u die door Redfish Webservices laten ontwikkelen of alleen wensen qua kleuren en vormgeving aangeven.

Teksten, beheer en techniek
Een goede website gaat verder dan het ontwerp. Een bezoeker ziet graag in heldere teksten de juiste en recente informatie die hij zoekt. Wat is er makkelijker dan deze teksten zelf aan te kunnen passen en nieuwsberichten toe te kunnen voegen?

Bij onze websites bieden we een systeem dat dit mogelijk maakt, een Content Management Systeem (CMS). Dit is door Redfish Webservices in eigen beheer ontwikkeld en blijft door ontwikkeld worden. Hiermee bent u er zeker van dat het systeem ook door Redfish Webservices voor u op maat aangepast kan worden, mocht dat noodzakelijk zijn.

Het systeem is ontwikkeld in de populaire combinatie van PHP 5.1 en MySQL5. Dit sluit volledig aan op onze eigen hosting omgeving. Hiermee kunnen we een betrouwbare website realiseren.

Wilt u een demonstratie van het systeem? Neem dan contact met ons op.

Bezoekers
Met een mooie website is het de bedoeling dat deze bezocht wordt en u nieuwe potentiële klanten of leden bezorgd. Een deel van de bezoekers zal komen van flyers of andere gedrukte media (directe bezoekers), een deel van websites die naar u verwijzen (verwijzende websites) en een groot deel van zoekmachines, zoals Google. Laat u door Redfish Webservices informeren over Search Engine Optimization (SEO) en andere marketing methodieken (digitaal en traditioneel) zodat er meer bezoekers de weg naar uw website weten te vinden.